Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Marmariste Yangin, Son dakika: Marmaris'teki yangın için flaş iddia! 2 çocuk ..., Alevler iki fiber tekneye daha sıçradı.

Marmariste Yangin, Son dakika: Marmaris'teki yangın için flaş iddia! 2 çocuk ..., Alevler iki fiber tekneye daha sıçradı.. Yangınlara havadan ve karadan müdahale edildi. İtfaiye ve çevredekilerin müdahalesiyle 3 saatte söndürülen yangında tekneler kullanılamaz hale geldi. Orman genel müdürlüğü, yangında 1 personelin şehit olduğunu açıkladı. 3 tekne yandı muğla'nın marmaris ilçesinde bir teknede çıkan yangın, fiber 2 tekneye de sıçradı. Jun 27, 2021 · muğla'nın marmaris ilçesinde bir teknede çıkan yangın, fiber 2 tekneye de sıçradı.

Yangınlara havadan ve karadan müdahale edildi. Alevler iki fiber tekneye daha sıçradı. Jun 27, 2021 · muğla marmaris'te henüz bilinmeyen sebeple çıkan yangın sonucu tersanede yangın çıktı. Jun 28, 2021 · marmaris'te tersanede yangın: Jun 27, 2021 · muğla'nın marmaris ilçesinde bir teknede çıkan yangın, fiber 2 tekneye de sıçradı.

MARMARİS'TE YANGIN VAR!.. - Haber Kuliste
MARMARİS'TE YANGIN VAR!.. - Haber Kuliste from haberkuliste.com
Jun 27, 2021 · yangin söndürüldü muğla´nın marmaris ilçesinde, kızılçam ağaçlarıyla kaplı ormanlık alanda enerji nakil hatlarından yayılan kıvılcım sonucu çıktığı öne sürülen. Ekiplerin çabası sonucu yangın kontrol. 3 tekne yandı muğla'nın marmaris ilçesinde bir teknede çıkan yangın, fiber 2 tekneye de sıçradı. Jun 27, 2021 · muğla marmaris'te henüz bilinmeyen sebeple çıkan yangın sonucu tersanede yangın çıktı. Jun 27, 2021 · orman genel müdürlüğünden yangin açiklamasi. Orman genel müdürlüğü, yangında 1 personelin şehit olduğunu açıkladı. Jun 28, 2021 · marmaris'te tersanede yangın: İtfaiye ve çevredekilerin müdahalesiyle 3 saatte söndürülen yangında tekneler kullanılamaz hale geldi.

Edinilen bilgiye göre, i̇çmeler mahallesi.

Jun 27, 2021 · yangin söndürüldü muğla´nın marmaris ilçesinde, kızılçam ağaçlarıyla kaplı ormanlık alanda enerji nakil hatlarından yayılan kıvılcım sonucu çıktığı öne sürülen. Jun 27, 2021 · orman genel müdürlüğünden yangin açiklamasi. İtfaiye ve çevredekilerin müdahalesiyle 3 saatte söndürülen yangında tekneler kullanılamaz hale geldi. Jun 27, 2021 · marmaris'te iki ayrı noktada orman yangını çıktı. Marmaris ile i̇çmeler karayolu üzerindeki pamucak mevkisinde, orman alanında henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Orman genel müdürlüğü, yangında 1 personelin şehit olduğunu açıkladı. Jun 27, 2021 · muğla marmaris'te henüz bilinmeyen sebeple çıkan yangın sonucu tersanede yangın çıktı. Alevler iki fiber tekneye daha sıçradı. Jun 27, 2021 · marmariste denizde yangın, üç tekne kül oldu marmaris bozburun'da bir yatçılık firmasında 35 metrelik teknede yangın çıktı. Jun 27, 2021 · muğla'nın en önemli turizm bölgelerinden biri olan marmaris'te ormanlık alanda başlayan yangın, saniyeler içerisinde büyüdü. Jun 28, 2021 · marmaris'te tersanede yangın: Yangınlara havadan ve karadan müdahale edildi. 3 tekne yandı muğla'nın marmaris ilçesinde bir teknede çıkan yangın, fiber 2 tekneye de sıçradı.

Yangınlara havadan ve karadan müdahale edildi. Jun 27, 2021 · yangin söndürüldü muğla´nın marmaris ilçesinde, kızılçam ağaçlarıyla kaplı ormanlık alanda enerji nakil hatlarından yayılan kıvılcım sonucu çıktığı öne sürülen. Jun 27, 2021 · marmaris'te iki ayrı noktada orman yangını çıktı. Yangınlara havadan ve karadan müdahale edildi. 3 tekne yandı muğla'nın marmaris ilçesinde bir teknede çıkan yangın, fiber 2 tekneye de sıçradı.

Son Dakika: Bir yangın da Marmaris'te çıktı! Armutalan'da ...
Son Dakika: Bir yangın da Marmaris'te çıktı! Armutalan'da ... from foto.haberler.com
Yangınlara havadan ve karadan müdahale edildi. Orman genel müdürlüğü, yangında 1 personelin şehit olduğunu açıkladı. Jun 27, 2021 · son dakika haberi: Jun 27, 2021 · muğla marmaris'te henüz bilinmeyen sebeple çıkan yangın sonucu tersanede yangın çıktı. Ekiplerin çabası sonucu yangın kontrol. İtfaiye ve çevredekilerin müdahalesiyle 3 saatte söndürülen yangında tekneler kullanılamaz hale geldi. Jun 27, 2021 · marmariste denizde yangın, üç tekne kül oldu marmaris bozburun'da bir yatçılık firmasında 35 metrelik teknede yangın çıktı. Alevler iki fiber tekneye daha sıçradı.

Yangınlara havadan ve karadan müdahale edildi.

İtfaiye ve çevredekilerin müdahalesiyle 3 saatte söndürülen yangında tekneler kullanılamaz hale geldi. Jun 27, 2021 · yangin söndürüldü muğla´nın marmaris ilçesinde, kızılçam ağaçlarıyla kaplı ormanlık alanda enerji nakil hatlarından yayılan kıvılcım sonucu çıktığı öne sürülen. Jun 27, 2021 · son dakika haberi: Jun 27, 2021 · orman genel müdürlüğünden yangin açiklamasi. İtfaiye ve çevredekilerin müdahalesiyle 3 saatte söndürülen yangında tekneler kullanılamaz hale geldi. Jun 27, 2021 · marmariste denizde yangın, üç tekne kül oldu marmaris bozburun'da bir yatçılık firmasında 35 metrelik teknede yangın çıktı. Jun 27, 2021 · muğla'nın en önemli turizm bölgelerinden biri olan marmaris'te ormanlık alanda başlayan yangın, saniyeler içerisinde büyüdü. Yangınlara havadan ve karadan müdahale edildi. Jun 27, 2021 · marmaris'te iki ayrı noktada orman yangını çıktı. Marmaris ile i̇çmeler karayolu üzerindeki pamucak mevkisinde, orman alanında henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Jun 27, 2021 · muğla'nın marmaris ilçesinde bir teknede çıkan yangın, fiber 2 tekneye de sıçradı. Jun 27, 2021 · muğla marmaris'te henüz bilinmeyen sebeple çıkan yangın sonucu tersanede yangın çıktı. Yangınlara havadan ve karadan müdahale edildi.

Yangınlara havadan ve karadan müdahale edildi. Jun 27, 2021 · yangin söndürüldü muğla´nın marmaris ilçesinde, kızılçam ağaçlarıyla kaplı ormanlık alanda enerji nakil hatlarından yayılan kıvılcım sonucu çıktığı öne sürülen. Jun 27, 2021 · marmariste denizde yangın, üç tekne kül oldu marmaris bozburun'da bir yatçılık firmasında 35 metrelik teknede yangın çıktı. Ekiplerin çabası sonucu yangın kontrol. Jun 27, 2021 · orman genel müdürlüğünden yangin açiklamasi.

Son Dakika: Bir yangın da Marmaris'te çıktı! Armutalan'da ...
Son Dakika: Bir yangın da Marmaris'te çıktı! Armutalan'da ... from www.turkiyetelevizyonu.com.tr
Marmaris ile i̇çmeler karayolu üzerindeki pamucak mevkisinde, orman alanında henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. İtfaiye ve çevredekilerin müdahalesiyle 3 saatte söndürülen yangında tekneler kullanılamaz hale geldi. Yangınlara havadan ve karadan müdahale edildi. Yangınlara havadan ve karadan müdahale edildi. Orman genel müdürlüğü, yangında 1 personelin şehit olduğunu açıkladı. Jun 27, 2021 · marmariste denizde yangın, üç tekne kül oldu marmaris bozburun'da bir yatçılık firmasında 35 metrelik teknede yangın çıktı. Jun 27, 2021 · muğla'nın en önemli turizm bölgelerinden biri olan marmaris'te ormanlık alanda başlayan yangın, saniyeler içerisinde büyüdü. Jun 27, 2021 · yangin söndürüldü muğla´nın marmaris ilçesinde, kızılçam ağaçlarıyla kaplı ormanlık alanda enerji nakil hatlarından yayılan kıvılcım sonucu çıktığı öne sürülen.

3 tekne yandı muğla'nın marmaris ilçesinde bir teknede çıkan yangın, fiber 2 tekneye de sıçradı.

Marmaris ile i̇çmeler karayolu üzerindeki pamucak mevkisinde, orman alanında henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Jun 27, 2021 · marmaris'te iki ayrı noktada orman yangını çıktı. Jun 28, 2021 · marmaris'te tersanede yangın: Jun 27, 2021 · marmariste denizde yangın, üç tekne kül oldu marmaris bozburun'da bir yatçılık firmasında 35 metrelik teknede yangın çıktı. 3 tekne yandı muğla'nın marmaris ilçesinde bir teknede çıkan yangın, fiber 2 tekneye de sıçradı. İtfaiye ve çevredekilerin müdahalesiyle 3 saatte söndürülen yangında tekneler kullanılamaz hale geldi. Yangınlara havadan ve karadan müdahale edildi. Jun 27, 2021 · yangin söndürüldü muğla´nın marmaris ilçesinde, kızılçam ağaçlarıyla kaplı ormanlık alanda enerji nakil hatlarından yayılan kıvılcım sonucu çıktığı öne sürülen. Jun 27, 2021 · muğla marmaris'te henüz bilinmeyen sebeple çıkan yangın sonucu tersanede yangın çıktı. Ekiplerin çabası sonucu yangın kontrol. Orman genel müdürlüğü, yangında 1 personelin şehit olduğunu açıkladı. Jun 27, 2021 · orman genel müdürlüğünden yangin açiklamasi. Edinilen bilgiye göre, i̇çmeler mahallesi.

Post a Comment for "Marmariste Yangin, Son dakika: Marmaris'teki yangın için flaş iddia! 2 çocuk ..., Alevler iki fiber tekneye daha sıçradı."